Zapiekanka warzywna z pieczarkami i parówką

0 (0 ocen)

  • 15 min

Bez glutenu, bez nabiału i bez cukru. Idealne dla alergików.

  • 15 min

Składniki:

  • -5 pieczarek
    -100g parówki bezglutenowej
    -papryka
    -1/2 bakłażana
    -1/2 opakowania kiełków
    -1 jajko
    -masło klarowane do smażenia

Zapiekanka warzywna z pieczarkami i parówką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Na patelni rozgrzewamy masło klarowane. Dodajemy pieczarki, pokrojoną w kostkę parówkę, bakłażana i paprykę. Smażymy. Po chwili dodajemy kiełki i rozbełtane jajko. Mieszamy.

Porady

Potrawę możemy posypać również pestkami dyni lub słonecznika.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy