Wiosenne jajka

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Przekąska jajeczna

  • 30 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 3 jajka
    1/2 pęczka rzodkiewki
    2 łyżki posiekanego szczypiorku
    1/2 łyżki majonezu
    sól, pieprz

Wiosenne jajka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, obrać i przekroić na pół. Wyjąć żółtka, rozgnieść w miseczce widelcem, dodać posiekany szczypiorek, pokrojoną w drobną kostkę rzodkiewkę, wymieszać z majonezem, doprawić do smaku solą i pieprzem. Z masy uformować kulki i włożyć do połówek białek.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy