SMAŻONE OPIEŃKI Z CEBULĄ I SZPINAKIEM

0 (0 ocen)

  • Dla 2 osób
  • Łatwy

świetne połączenie grzyba ze szpinakiem

  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • składniki:250 g opieniek(miałam mrożone),
    200 g szpinaku( miałam mrożony),
    1 średnia cebula,
    sól,
    pieprz według gustu,
    łyżka smalcu(do smażenia).

Smażone opieńki z cebulą i szpinakiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. wykonanie:Na patelnię położyć smalec,dodać pokrojoną w piórka cebulę,podsmażyć,następnie dodać odsączone grzyby,podsmażyć do zniknięcia wody.Na koniec dodać wyciśnięty szpinak,posolić i popieprzyć do smaku.

Porady

W smaku rewelacja,połączenie grzyba ze szpinakiem super smak.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy