Pasta szprotkowa

  • wyświetlono: 243 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Szybka pasta do chleba.

P10
  • 10min

Składniki

300 g szprotów w sosie pomidorowym (z puszki)
200 g twarogu półtłustego
1/2 pęczka natki pietruszki (posiekanej)
1 łyżeczka majeranku
3 łyżki kechupu pikantnego (ewentualnie łagodny)
pieprz czarny mielony wg uznania
curry wg uznania

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta szprotkowa

  • 1. Wszystkie składniki rozetrzeć, aż masa uzyska jednolotą konsystencję.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwiltwarógryby

Komentarze

Podobne przepisy

Pasta paprykowa jest świetną alternatywą dla sosu pomidorowego

Dodane przez: kugelchen

Pasta z papryki

Czas przetworów na zimę czas zacząć....

image-1rho1v0

Dodane przez: Gruszka

Pasta jajeczna

Gdy brakuje nam pomysłu na kanapki...

Pasta jajeczna

Dodane przez: ewaeu

Pasta jajeczna

Doskonała pasta śniadaniowa.

image-0tidh07

Dodane przez: JulkaTomeczek

Pasta jajeczna

Pastę jajeczną robię co kilka dni...

Pasta z papryki.

Dodane przez: BABECZKA 35

Pasta z pieczonej papryki

Pastę z papryki przygotowałam z...

Dodane przez: Karioka

PASTA ŚNIADANIOWA

Smaczna pasta do ciemnego i jasnego...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE