Pasta jajeczna z ogórkiem

0 (0 ocen)

  • 15 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Zapraszam na smaczną i chrupiącą dzięki ogórkom pastę jajeczną. Świetnie smakuje na świeżej bułeczce lub kromce chleba. Polecam

  • 15 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 3 jajka ugotowane na twardo
    2 łyżki majonezu
    4 średnie ogórki gruntowe
    szczypta soli i pieprzu

Pasta jajeczna z ogórkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka obieramy, kroimy w kosteczkę i przekładamy do miseczki. Ogórki myjemy, odcinamy końcówki i kroimy w drobną kosteczkę oraz dokładamy do pokrojonych jajek. Przyprawiamy oraz dodajemy majonez i mieszamy. Gotową pastę przechowujemy w lodówce. Smacznego

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy