Pasta do chleba

0 (0 ocen)

Pasta z wędliny, sera żółtego i marchewki - smaczna, szybka i prosta !

Składniki:

  • 170 g wędliny (u mnie polędwica drobiowa)
    160 g sera żółtego (u mnie z suszonymi pomidorami i bazylią)
    400 g obranej, ugotowanej i pogniecionej marchewki
    3 łyżki majonezu
    1 łyżka ketchup'u pikantnego
    1 łyżka ziół prownsalskich
    sól do smaku (wg uznania)
    pieprz czarny mielony do smaku (wg uznania)

Pasta do chleba - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta do chleba 1. Wędlinę i ser pokroić w drobną kostkę. Wymieszać z marchewką, majonezem i ketchup'em. Dodać zioła i przyprawić do smaku wg uznania. Pastę włożyć do lodówki, by się "przegryzła".

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy