Pasta do chleba

4.5 (198 ocen)

  • 20 min

Smaczna do smarowania pieczywa.

  • 20 min

Składniki:

  • masło miękkie ok 1/2 kostki (250 g)
    jajka 4 szt
    ogórek zielony 1/2 szt
    rzodkiewka 5-6 szt
    marchew ugotowana 1 szt
    wędlina kawałek ok 10 dag
    cebula 1/2 szt
    natka pietruszki ok 1 pęczka

Wystaw ocenę:

4.5 (198 ocen)

Zobacz również:

Pieczywo Jajko Dodatki Pasty Wędliny

Pasta do chleba - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Natkę opłukać i drobno posiekać. Jajka ugotować na twardo, wystudzić i pokroić w drobniutką kostkę. Tak samo pokroić pozostałe składniki pomijając masło. Masła można dodać więcej.
    Masło utrzeć z natką i cebulą a następnie dodawać kolejne składniki.
    Wszystko wymieszać i doprawić do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować