Jajka z pastą łososiową

  • wyświetlono: 651 |
  • dodany do książki kucharskiej: 1 |
  • polecenia: 0

Szybka i pyszna przekąska. Sprawdzi się na przyjęciu jak również na wielkanocnym stole.

IMG_3480

Składniki

6 jajek
op. pasty łososiowej
korniszony
papryka
koperek
mix sałat do dekoracji

Sposób przygotowania przepisu:

Jajka z pastą łososiową

  • 1. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać. Pokroić na połówki i ułożyć na półmisku. Na każde nałożyć szprycą pastę. udekorować papryką, ogórkiem i koperkiem.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilzdrowie_na_talerzudania_dla_urodysezonowe_przysmakiJajkaWielkanocprzekąskiświętapasta łososiowa

Komentarze

Podobne przepisy

image-13ovxom

Dodane przez: monika016

Jajka z pastą groszkową

Jajka pasują do groszku doskonale....

jajka z pieczarkami

Dodane przez: Konto nieaktywne

Jajka z pastą z pieczarkami

Alternatywa dla jajek z majonezem

Jajka faszerowane pastą z groszku

Dodane przez: magdzia44448

JAJKA FASZEROWANE PASTĄ Z GROSZKU

Groszek w połączeniu z jogurtem...

Jajka nadziewane pasta z tuńczyka

Dodane przez: termac1160

jajka nadziewane pastą z tuńczyka

Przepis na te jajka został wymyślony...

Jajka faszerowane pastą z awokado

Dodane przez: Wędrówki po kuchni

Jajka faszerowane pastą z awokado

Muszę przyznać,że nie przepadam...

konkurs_romantyczny

Dodane przez: Neblina36

Roladki z pastą łososiowo-koperkową

Roladki z żółtego sera z pastą...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE