Jajka faszerowane rzeżuchą i parówką

  • wyświetlono: 187 |
  • dodany do książki kucharskiej: 1 |
  • polecenia: 0

Bardzo lubię gotować i wymyślać dla rodzinki nowe potrawy.

czekoladka

Składniki

4 jajka ugotowane na twardo,
czubata łyżka rzeżuchy,
1 cienka parówka,
łyżka majonezu,
sól,
pieprz,
łyżeczka musztardy.

Sposób przygotowania przepisu:

Jajka faszerowane rzeżuchą i parówką

  • 1. Jajka oskubać, przekroić na połówki, wyjąć ostrożnie żółtka.
  • 2. Parówkę bardzo drobno pokroić dodać do żółtek. Dodać drobno posiekaną rzeżuchę, musztardę i majonez. Wszystko dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
  • 3. Masę nakładać w puste połówki jajek. Dowolnie udekorować.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilkonkurs_wielkanocny

Komentarze

Podobne przepisy

Jajka z rzeżuchą i ćwikłą

Dodane przez: zzewa

Jajka z rzeżuchą i ćwikłą

na wielkanocne śniadanie w sam...

Jaja faszerowane z chrzanem i rzeżuchą

Dodane przez: jolantagłówka

Jaja faszerowane z chrzanem i rzeżuchą

Obowiązkowo muszą się znaleźć na...

Jajka faszerowane  tuńczykiem i pieczarkami

Dodane przez: eluchap

Jajka faszerowane tuńczykiem i pieczarkami

Jajka faszerowane tuńczykiem i...

Faszerowane jajka musztardą i majonezem

Dodane przez: Visavis

Jajka faszerowane musztardą i majonezem

Super pomysł na szybkie i smaczne...

Wiosenne jajka z rzeżuchą.

Dodane przez: BABECZKA 35

Wiosenne jajka z rzeżuchą

Takie jajka możemy przygotować...

Jajka z białym serkiem i rzeżuchą.

Dodane przez: BABECZKA 35

Jajka z białym serkiem i rzeżuchą.

Szybka przekąska z jajek.

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE