JAJKA FASZEROWANE

0 (0 ocen)

  • 27 min

Zwykła niezwykła potrawa.Nadaje się zarówno na Wielkanocny stół i jak i na wszelkiego rodzaju spotkania

  • 27 min

Składniki:

  • 5 jajek
    1 większy ogórek kiszony
    2 łyżki kukurydzy
    3-4 pomidorki koktajlowe
    3 rzodkiewki
    2 łyżki majonezu
    1 łyżka musztardy sarepskiej
    sól,pieprz

Jajka faszerowane - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotowac.Gdy ostygną obrac przekroic na połówki i wyjąc żółtka rozgniesc.Ogórka obrac i razem z rzodkiewką pokroic w kostkę,a pomidorki na 4 części.Wszystko wraz z kukurydzą dodac do żółtek.Dodac majonez, musztardę,sól i pieprz wymieszac.Farszem wypełnic białka

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy