Grzanki czosnkowe z pastą rybną

  • wyświetlono: 474 |
  • dodany do książki kucharskiej: 1 |
  • polecenia: 0

Chrupiące przekąski

DSC_8347
  • 4 porcje
  • 15min
  • Łatwy

Składniki

1 słoiczek makreli w oleju
1 mała bagietka
1 szalotka
2 łyżki serka kanapkowego śmietankowego
sól, pieprz
2 ząbki czosnku
oliwa
ogórek kiszony

Sposób przygotowania przepisu:

Grzanki czosnkowe z pastą rybną

  • 1. Bagietkę pokroić w kromki i natrzeć przeciśniętym przez praskę czosnkiem i skropić oliwą. Obsmażyć na patelni grillowej. Wystudzić.

    Makrelę osączyć z oleju i wyjąć kręgosłup, przełożyć do miski razem z serkiem i posiekaną drobno szalotką, wymieszać i doprawić solą i pieprzem. Na kromeczki bagietki ułożyć plasterki ogórka i nałożyć pastę rybno-serową. Smacznego :)

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

bagietkaprzekąskimakrela w olejupasta rybna

Komentarze

Podobne przepisy

image-0bgakc7

Dodane przez: megs88

Jajka z pastą marchewkowo- czosnkową

Mmmm! Niebo w gebie i przebój smaku...

POMIDORY Z PASTĄ

Dodane przez: magdzia44448

POMIDORY Z PASTĄ CZOSNKOWO-SEROWĄ. PYSZNA!

Sos czosnkowy w połączeniu z serem...

GRZANKI z PASTĄ z BAKŁAŻANA PACHNĄCE MIĘTĄ

Dodane przez: Maria da leccarsi le dita

AROMATYCZNE GRZANKI z PASTĄ z BAKŁAŻANA PACHNĄCE...

Bakłażan to jedno z najpopularnieszych...

grzanki

Dodane przez: capri

błyskawiczne grzanki z masełkiem czosnkowym

Pyszne i szybkie śniadanko lub...

MOJE

Dodane przez: kulada333

PÓŁMISEK WĘDLIN Z PASTĄ JAJECZNO- CZOSNKOWA

Pasta jajeczna z czosnkiem

Gofry po włosku z pastą rybną

Dodane przez: mysza75

Gofry po włosku z pastą rybną

Wytrawne gofry po włosku, z oliwkami,...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE