GULASZ

0 (0 ocen)

  • 45 min

Przepis poznałam od mojego taty. Pycha danie.

  • 45 min

Składniki:

  • 1 kg mięso wieprzowe,
    1 szt papryka czerwona,
    2 szt cebula,
    0,5 szt margaryna,
    do smaku ziele angielskie,
    do smaku liść laurowy,
    do smkau przyprawa do gulaszu Prymat,
    1 szt przecier pomidorowy,
    1 łyżka musztarda,
    1 kg pieczarki


Gulasz - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mięso kroimy w kostkę. Cebulę kroimy w kostkę. Rozpuszczamy margarynę i smażymy mięso i cebulę. Dodajemy również ziele i liść Kroimy pieczarki i dorzucamy. Dodajemy paprykę i razem smażymy. Na koniec dolewamy wody dodajemy przyprawy, musztardę i ketchup. Wszystko przyprawiamy do smaku.

Komentarze

Podobne przepisy