Pasta ogórkowo-czosnkowa

  • wyświetlono: 285 |
  • dodany do książki kucharskiej: 2 |
  • polecenia: 0

Idealna na kanapki, krakersy lub jako baza do kanapeczek bankietowych.

MonikaW
  • 10min

Składniki

ok. 100 g naturalnego serka kanapkowego,
łyżka startego na grubych oczkach zielonego ogórka,
pół małego ząbka czosnku lub szczypta granulowanego,
sól,
pierz.

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta ogórkowo-czosnkowa

  • 1. Ogórka lekko odciskamy, dodajemy serek i przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawiamy solą, pieprzem i ugniatamy widelcem na jednolitą masę.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilzdrowie_na_talerzudania_dla_urodyz czosnkiempasta na kanapkiz ogórkiempasta ogórkowo-czosnkowawegetariańska pastapasta z serka naturalnegoz serkiem naturalnym

Komentarze

Podobne przepisy

pasta rybna

Dodane przez: ilka

Pasta rybna

Przepis na szybką pastę z ryby.

pasta z tuńczyka

Dodane przez: capri

Pasta z tuńczyka i jajek

Pasta z tuńczyka i jajek jest błyskawiczna...

jk

Dodane przez: Jola1977-1977

Pasta marchewkowa

Taką pastę zrobiłam po raz pierwszy-ale...

pasta rybna

Dodane przez: tasty-and-fit

pasta rybna

Czasem gdy brak nam pomysłu na...

image-134a4v3

Dodane przez: viki2903

PASTA ALLA NORMA (Pasta Siciliana)

Pasta alla Norma to makaron z smażonym...

zmielony boczek

Dodane przez: wiolka76

Pasta boczkowa

Pasta boczkowa, czyli pasta z boczku...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE