Pasta ogórkowo-czosnkowa

  • wyświetlono: 307 |
  • dodany do książki kucharskiej: 2 |
  • polecenia: 0

Idealna na kanapki, krakersy lub jako baza do kanapeczek bankietowych.

MonikaW
  • 10min

Składniki

ok. 100 g naturalnego serka kanapkowego,
łyżka startego na grubych oczkach zielonego ogórka,
pół małego ząbka czosnku lub szczypta granulowanego,
sól,
pierz.

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta ogórkowo-czosnkowa

  • 1. Ogórka lekko odciskamy, dodajemy serek i przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawiamy solą, pieprzem i ugniatamy widelcem na jednolitą masę.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilzdrowie_na_talerzudania_dla_urodyz czosnkiempasta na kanapkiz ogórkiempasta ogórkowo-czosnkowawegetariańska pastapasta z serka naturalnegoz serkiem naturalnym

Komentarze

Podobne przepisy

Pasta serowa

Dodane przez: Gospodyni

Pasta serowa

I znowu coś dla miłośników żółtego...

pasta rybna

Dodane przez: ilka

Pasta rybna

Przepis na szybką pastę z ryby.

Warzywna pasta kanapkowa

Dodane przez: Futka

Zielona pasta kanapkowa

Propozycja na smaczną i prostą...

Pasta chrzanowa

Dodane przez: Marta Ryżek-Kalkowska

Pasta jajeczna z chrzanem

Smaczna pasta jajeczna na każde...

pasta z tuńczyka

Dodane przez: capri

Pasta z tuńczyka i jajek

Pasta z tuńczyka i jajek jest błyskawiczna...

jk

Dodane przez: Jola1977-1977

Pasta marchewkowa

Taką pastę zrobiłam po raz pierwszy-ale...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE