REKLAMA

Pasta ogórkowo-czosnkowa

wyświetlono: 327 | dodany do książki kucharskiej: 2 | polecenia: 0

Idealna na kanapki, krakersy lub jako baza do kanapeczek bankietowych.

opublikowany: 04.10.2015
Udostępnij Pinterest
  • 10 min

Składniki:

  • ok. 100 g naturalnego serka kanapkowego,
    łyżka startego na grubych oczkach zielonego ogórka,
    pół małego ząbka czosnku lub szczypta granulowanego,
    sól,
    pierz.
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

Rodzaj diety:

Sposób przygotowania:

  • 1. Ogórka lekko odciskamy, dodajemy serek i przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawiamy solą, pieprzem i ugniatamy widelcem na jednolitą masę.
Dodaj do książki kucharskiej
Wyślij Udostępnij Podziel się Wyślij

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Komentarze

Podobne przepisy

Dodane przez: anik9 IMG_0024 (1)

Pasta czosnkowa

Idealny dodatek do wszystkich dressingów i potraw na bazie czosnku.

kategoria: Pasty opublikowany: 13.06.2013 | wyświetlono: 4299 Książki kucharskie: 6 | Polecenia: 1
Dodane przez: MonikaW MonikaW

Pasta serowo-czosnkowa

Idealna pasta do kanapek lub krakersów.

kategoria: Pasty opublikowany: 04.09.2015 | wyświetlono: 980 Książki kucharskie: 2 | Polecenia: 0

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE