Pasta jajeczna z serkiem topionym

0 (0 ocen)

  • 15 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Zapraszam na moją kolejną propozycję pasty jajecznej. Tym razem dodałam serek topiony. Wyszła mi pyszna pasta śniadaniowa do pieczywa. Polecam

  • 15 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 4 jajka ugotowane na twardo
    100 g serka topionego śmietankowego
    1 łyżka majonezu
    szczypiorek z 3 dymek
    1/2 łyżeczki soli i pieprzu

Pasta jajeczna z serkiem topionym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Szczypiorek myjemy i osuszamy a następnie kroimy drobno. Jajka obieramy ze skorupek, kroimy w kostkę a następnie rozdrabniamy widelcem. Dodajemy serek i rozcieramy go widelcem razem z jajkami, Następnie przyprawiamy solą i pieprzem oraz dodajemy majonez, mieszamy. Na koniec wsypujemy szczypiorek i mieszamy. Smacznego

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy