Kukurydziano koperkowa kapucha

  • wyświetlono: 188 |
  • dodany do książki kucharskiej: 1 |
  • polecenia: 0

zdrowa suróweczka ...................

zzewa

Składniki

5 szk posiekanej młodej kapusty
1/2 puszki kukurydzy
1/2 szk posiekanego koperku
1 czerwona cebula
Do smaku :
cukier
sól
pieprz kolorowy
ocet jabłkowy
olej

Sposób przygotowania przepisu:

Kukurydziano koperkowa kapucha

  • 1. Poszatkowaną kapustę wsypać do miski.
    Cebulę obrać, opłukać i pokroić w kostkę.
    Kukurydzę odsączyć z zalewy i dodać ją razem z koperkiem i pokrojoną cebulą do kapusty.
  • 2. Następnie dodać przyprawy i wymieszać surówkę.
    Po około pięciu minutach spróbować i ewentualnie jeszcze doprawić.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

zdrowie_na_talerzukonkurs_zdrowie

Komentarze

Podobne przepisy

image-1dbjjph

Dodane przez: megs88

Sałatka koperkowa z kalafiorem, białą fasolą...

Do sałatki polecam tylko i wyłącznie...

Sałatka sojowo-koperkowa

Dodane przez: RedakcjaPP

Sałatka sojowo-koperkowa

Dzięki soi ma dużo białka, a koperek...

Sałatka z selerem naciowym

Dodane przez: zandero99

Lekka sałatka z selerem naciowym

Kolejny przepis skierowany przede...

Sałatka z kalafiorem, jajkami, pomidorem i kukurydzą

Dodane przez: AnkaFiranka

Sałatka z kalafiora z jajkami, pomidorem...

Przygotowanie całej sałatki nie...

Sałatka

Dodane przez: Cukiereczek

Sałatka meksykańska

Sałatkę przygotowuję się zaledwie...

 Tradycyjna sałatka jarzynowa z majonezem

Dodane przez: Iwusia

Tradycyjna sałatka jarzynowa z majonezem

Tradycyjna i smaczna sałatka jarzynowa,...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE