Surówka koperkowa

4.5 (202 ocen)

  • 20 min

Pyszny i zdrowy dodatek do drugiego dania

  • 20 min

Składniki:

  • pół główki kapusty,
    pół pęczka koperku,
    marchewka,
    majonez,
    mała biała część pora,
    cukier,
    sól,
    pieprz,
    ocet winny.
Wystaw ocenę:

4.5 (202 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka koperkowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę i pora drobniutko siekamy. Pora i kapustę posypujemy solą i odstawiamy aż puszczą soki - odciskamy. Dodajemy marchew starta na grubych oczkach, majonez oraz przyprawy.dodajemy kilka kropli octu winnego. Całość mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować