Oscypki Justyśki

0 (0 ocen)

  • Łatwy

Fantastyczne połączenie oscypka, pomidora i ziół.

  • Łatwy

Składniki:

  • - oscypek: 1 sztuka
    - pomidory koktajlowe: 10 sztuk
    - zioła prowansalskie - torebka: 1 opakowanie
    - cebula: 2 sztuki
    - olej do smażenia: 6 łyżek

Oscypki justyśki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cebulę obrać, pokroić w piórka i zeszklić na oleju. Następnie przykryć, by utrzymała swoje ciepło.
  • 2. Oscypek pokroić w centymetrowe plastry, lekko posypać ziołami prowansalskimi i usmażyć na złoto z obu stron.
  • 3. Na talerzu układać usmażony oscypek, pokrojone na połówki pomidorki koktajlowe, cebulkę, lekko oprószyć ziołami prowansalskimi.
    Podawać gorące wtedy jest najlepsze!!!!!

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy