Wątróbkowe "mazidło" do chlebka

  • wyświetlono: 340 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Szybki sposób na "pasztet"

Magdalena Bury
  • 60min

Składniki

300 gram wątroby
300 gram fileta z kurczaka
1 marchewka
kawałek selera
cebula
czosnek
sól
pieprz
olej

Sposób przygotowania przepisu:

Wątróbkowe "mazidło" do chlebka

  • 1. Wątrubkę smażymy z pokrojoną w kosteczkę cebulą.Filet gotujemy w odrobinie wody z marchewką,selerem.Ugotowany w filet z warzywami odcedzamy i razem z wątrobą i cebulą przekładamy do miksera.Dodajemy przyprawy i czosnek i blendujemy wszystko na gładką masę.Gotowe.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

w_kilka_chwilfiletprzekąskaszybkoWĄTROBA

Komentarze

Podobne przepisy

Twarożek

Dodane przez: Arletka990

Twarożek do pieczywa

Smaczny dodatek do pieczywa :)

pasta do chlebaa

Dodane przez: katarzynka455

Pasta do chleba

Smaczna do smarowania pieczywa.

Bułeczki do szkoły.

Dodane przez: Konto nieaktywne

Bułeczki do szkoły

Bułeczki do szkoły.

image-1w3n7rj

Dodane przez: Amatorka kuchenna

Bułki do hot-doga

Domowe bułki do hot-doga

Smarowidło jajeczne

Dodane przez: 2milutka

Smarowidło do chleba

Takie pasty często robię gdy dzieci...

Pasta do chleba

Dodane przez: MonikaW

Pasta do chleba

Co zjeść na śniadanie oto jest...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE