Pieczarki nadziewne i panierowane

  • wyświetlono: 317 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Pyszne pieczarki z farszem grzybowo - serowym ,posmakują każdemu.

20160506_142345
  • 30min

Składniki

500 gr pieczarek wiekszych ,ser do krajania w zależnosci ile chcemy pieczarek, 2 jajka ,przyprawy 1/2 kg,tartej bułki ,olej do smażenia,cebula 1 wieksza

Sposób przygotowania przepisu:

Pieczarki nadziewne i panierowane

  • 1. Pieczarki obieramy ,odrywamy nóżki ,ser kroimy na kawałki , jajka roztrzepac dodac przyprawy jakie kto lubi,,ja dodałam kucharka papryczki ostrej odrobine, troche pieprzu .Ogonki z pieczarek pokroic na drobnąkostke lub zetrzec na tarce na grubych oczkach podsmażyc z pokrojoną cebulką - ostudzic .kapelusze pieczarek napełniac farszem ,na farsz nakładac ser, obtaczac w jajku z przyprawami oraz w tartej bułce.
  • 2. Smażymy na gorącym oleju.

Porady

Pieczarki są pyszne i na ciepło i na zimno.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilszkola_babci

Komentarze

Podobne przepisy

Panierowana mozarella

Dodane przez: karolina895

Panierowana mozzarella

Dziś coś na imprezową przekąskę...

image-1fgt1n6

Dodane przez: megs88

Panierowane brokuły

Brokuł w chrupiącej otoczce to...

żółka

Dodane przez: Kasja1986

Panierowane żółtka

Panierowane żółtka to coś czym...

Pieczarki faszerowane cebulką i boczkiem

Dodane przez: Konto nieaktywne

Pieczarki faszerowane cebulką i boczkiem

Super soczyste w środku, nadziane...

MORTADELA PANIEROWANA

Dodane przez: IZABELA SUCHOCKA

MORTADELA PANIEROWANA

Szybkie tanie danie .

Paszteciki z soczewicą i pieczarkami

Dodane przez: JustKuchcik

Paszteciki z soczewicą i pieczarkami

Delikatne drożdżowe paszteciki...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE