Pasta rybna

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Pyszna pasta do kanapek, połączenie ryby z serem. Szybko się robi, smakuje doskonale idealna na śniadanie.

  • 20 min
  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 puszka filet makreli w pomidorach
    20 gr. białego sera chudego
    sól, pieprz
    pęczek szczypiorku

Pasta rybna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ser przekładamy do miseczki rozgniatamy widelcem, dodajemy całą puszkę rybną razem z sosem pomidorowym, dobrze połączyć, doprawić do smaku, na koniec dodajemy drobno posiekany szczypiorek.

Porady

Makrele w puszcze możemy zastąpić wędzoną makrelą, wtedy dodajemy do pasty 2 łyżki koncentratu pomidorowego.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy