Pasta jajeczna śniadaniowa

0 (0 ocen)

  • 30 min

Wszyscy chyba lubią pasty jajeczne. Ta , z orzechami , rukolą i nutką chrzanu jest po prostu pyszna.

  • 30 min

Składniki:

  • 4 jajka
    garść orzechów włoskich
    rukola
    łyżka chrzanu ze słoiczka
    2 łyżki majonezu
    2 łyżki jogurtu naturalnego
    pieprz młotkowany z kolendrą
    sól do smaku

Pasta jajeczna śniadaniowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo i wystudzić. Orzechy i rukolę posiekać drobniutko. Jajka zetrzeć na tarce na drobnych oczkach.
    Jajka , rukolę. orzechy , chrzan, majonez , jogurt wymieszać.
    Dodać do smaku pieprz i sól.
    Smacznego.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy