Wiosenna pasta z awokado

0 (0 ocen)

  • 15 min

Pasta iście wiosenna.Z rzodkiewką i ogórkiem.Na pikantnie - bo lubię.

  • 15 min

Składniki:

  • awokado 50g
    twaróg emilki półtłusty 50g
    rzodkiewka 50g
    ogórek 50g
    sól, pieprz
    mielona papryka
    papryczka chili (świeża albo suszona)

Wiosenna pasta z awokado - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Awokado obieramy, przekładamy do naczynia. Dodajemy twaróg. Miksujemy. Doprawiamy solą, pieprzem i mieloną papryką. Ogórka i rzodkiewki kroimy w drobną kosteczkę. Dodajemy do awokado. Mieszamy. Papryczkę drobniutko siekamy. Dodajemy do pasty.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy