TATAR Z ŁOSOSIA

0 (0 ocen)

  • 20 min

DELIKATNY SMAK ŁOSOSIA Z CZERWONĄ CEBULKĄ I OGÓRECZKIEM.........

  • 20 min

Składniki:

  • 1 OPAKOWANIE ŁOSOSIA
    1 MAŁA CEBULA CZERWONA
    1 OGÓREK KORNISZON
    PIEPRZ SÓL OLIWA Z OLIWEK

Tatar z łososia - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cebulę i ogórek pokroić w drobną kostkę.Łososia posiekać nożem aż do uzyskania jednolitej masy.łososia ogórek i cebulkę razem wymieszać przyprawić do smaku polać lekką oliwą z oliwek można skropić cytryną, podawać z grzanką ........

Porady

jeśli ktoś lubi koperek można tatar wymieszać z koperkiem co doda potrawie świeżego aromatu.......

Komentarze

Podobne przepisy