Medaliony z karczku w marynacie musztardowej

0 (0 ocen)

  • 50 min

Na niedzielny obiad

  • 50 min

Składniki:

  • 4 plastry karczku
    2 łyżki musztardy
    olej
    przyprawy: przyprawa uniwersalna, pieprz, kminek mielony 0,5 łyżeczki), listek laurowy, kilka kulek ziela angielskiego,
    papryka czerwona mielona

Medaliony z karczku w marynacie musztardowej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. OLEJ I PRZYPRAWY MIESZAMY.
    PLASTRY KARCZKU SMARUJEMY MUSZTARDĄ
    ODSTAWIAMY NA 1 GODZINĘ DO LODÓWKI
    NA PATELNI ROZGRZEWAMY OLEJ I OBSMAŻAMY Z OBU STRON.
    DOLEWAMY TROCHĘ GORĄCEJ WODY I GĘSTUJEMY MIĘSO DO MIĘKKOŚCI.
    DOPRAWIAMY DO SMAKU

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy