Wiosenna pasta śniadaniowa z awokado

0 (0 ocen)

  • 10 min

Smaczna szybka w zrobieniu pasta kanapkowa pasuje do pracy szkoły czy piknik

  • 10 min

Składniki:



  • 2 szt awokado

    4 jajka

    1 kostka twarogu chudego

    2 pęczki szczypiorki

    1 łyżka majonezu

    1 łyżka śmietany

    sól morska

    pieprz biały

Wiosenna pasta śniadaniowa z awokado - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1.

    Awokado obieramy i usuwamy pestkę . Ścieramy awokado na tarce jarzynowej duże oczka. Jajka gotujemy na twardo. Zimne obieramy i także ścieramy na tarce - duże oczka.
  • 2. Twaróg kruszymy. łączymy składniki. Dodajemy do nich posiekany szczypiorek. Mieszamy z majonezem i śmietaną . Doprawiamy solą i pieprzem do samu.

Komentarze

Podobne przepisy