Pomidory nadziewane sałatką

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Staram się, aby nawet zwykła potrawa na stole wyglądała wyjątkowo pięknie.

Składniki:

  • 2 pomidory
    ogórek
    2 łyżki kukurydzy konserwowej
    5 dag sera feta
    kilka piórek szczypiorku

Pomidory nadziewane sałatką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ogórka myjemy i obieramy. Kroimy z fetą w kostkę. Pomidory myjemy, przekrawamy na pół. Wydrążamy miąższ, brzegi wycinamy w ząbki.
  • 2. Resztki pomidorów kroimy w kostkę, osączamy. Mieszamy z ogórkiem, fetą i kukurydzą. Sałatką wypełniamy pomidory. Posypujemy posiekanym szczypiorkiem.

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PP_08-2011

Komentarze

Podobne przepisy