PALUSZKI SURIMI Z MAKARONEM I WARZYWAMI CHIŃSKIMI

0 (0 ocen)

  • 15 min

TANIE DANIE !!! 3 PORCJE ZA 7 ZŁ.

  • 15 min

Składniki:

  • -25 dag paluszków surimi
    -mieszanka warzyw chińskich (mrożona)
    -zupka chińska
    -sól
    -pieprz
    -papryka
    -olej do smażenia

Paluszki surimi z makaronem i warzywami chińskimi - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. -makaron z zupki zaparzamy
    -na patelni smażymy na dużym ogniu warzywa z przyprawami z zupki i pozostałymi
    -dodajemy odcedzony makaron
    -kroimy paluszki na mniejsze kawałki
    -wrzucamy paluszki i smażymy minutkę ciągle mieszająć

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy