Paluszki surimi w zalewie

4.49 (174 ocen)

  • 40 min

Znakomita przekąska na imprezę

  • 40 min

Składniki:

  • 30 dag mrożonych paluszkow surimi
    Marynowana papryka z zalewa
    Plastry czerwonej cebuli
Wystaw ocenę:

4.49 (174 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Paluszki

Paluszki surimi w zalewie - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Na dno słoików układamy 2plastry czerwonej cebuli, 2łyżki pokrojonej, Marynowanej papryki i paluszki. Na wierzchu znów cebula i papryka, zalewamy zalewa z papryki. Odstawiamy na kilka dni

Porady

Paluszki najlepiej smakują po kilku dniach

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować