Oliwki nadziewane pastą paprykową

  • wyświetlono: 228 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Domowe oliwki nadziewane.

PolskaGotuje
  • 6 porcje
  • Łatwy

Składniki

- oliwki: 100 gramów
- papryka czerwona: 0.5 sztuki
- pieprz świeżo mielony: 1 szczypta
- ser feta: 0.25 sztuki
- oregano: 1 łyżeczka

Sposób przygotowania przepisu:

Oliwki nadziewane pastą paprykową

  • 1. Papryke opaliłam nad gazem na czarno, dałąm do woreczka, zamknełam, potem zdjelam skore. bardzo drobno pokroiłam. Dodałam troche fety, przyprawy, masa nadziewałam przez otwory oliwki. gotowe

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

oliwkipiknikimprezykonkurs_karnawał

Komentarze

Podobne przepisy

image-02ac0op

Dodane przez: monika016

Rurki z ciasta francuskiego nadziewane pastą...

Ich przygotowanie jest banalne,...

ZIEMNIACZKI NADZIEWANE MARCHEWKOWĄ PASTĄ

Dodane przez: katasia127

ZIEMNIACZKI NADZIEWANE MARCHEWKOWĄ PASTĄ

Oj cudo to mało powiedziane! uwielbiam

faworki nadziewane pastą z soczewicy

Dodane przez: Fiołkowa Kuchnia Małgorzaty

Faworki nadziewane pastą z soczewicy

Faworki w wersji wytrawnej i do...

muszle z nadzieniem

Dodane przez: Daguś

Muszle nadziewane szpinakiem i pastą z surimi

Ciekawa odskocznia od tradycyjnych...

Francuskie przekąski z pastą i oliwkami

Dodane przez: mysza75

Francuskie przekąski z pastą i oliwkami

Przekąski na jeden ząb. Szybkie,...

POMIDORY NADZIEWANE PASTĄ RZODKIEWKOWĄ.

Dodane przez: ircia

POMIDORY NADZIEWANE PASTĄ RZODKIEWKOWĄ

ZNAKOMITE JAKO PRZEKĄSKA,NA RÓZNE...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE