Oliwki nadziewane pastą paprykową

  • wyświetlono: 223 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Domowe oliwki nadziewane.

PolskaGotuje
  • 6 porcje
  • Łatwy

Składniki

- oliwki: 100 gramów
- papryka czerwona: 0.5 sztuki
- pieprz świeżo mielony: 1 szczypta
- ser feta: 0.25 sztuki
- oregano: 1 łyżeczka

Sposób przygotowania przepisu:

Oliwki nadziewane pastą paprykową

  • 1. Papryke opaliłam nad gazem na czarno, dałąm do woreczka, zamknełam, potem zdjelam skore. bardzo drobno pokroiłam. Dodałam troche fety, przyprawy, masa nadziewałam przez otwory oliwki. gotowe

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

oliwkipiknikimprezykonkurs_karnawał

Komentarze

Podobne przepisy

GRZANKI  z BAKŁAŻANOWO-PAPRYKOWĄ  PASTĄ

Dodane przez: Maria da leccarsi le dita

GRZANKI z BAKŁAŻANOWO-PAPRYKOWĄ PASTĄ

Papryka i bakłażan to idealne połączenie....

ZIEMNIACZKI NADZIEWANE MARCHEWKOWĄ PASTĄ

Dodane przez: katasia127

ZIEMNIACZKI NADZIEWANE MARCHEWKOWĄ PASTĄ

Oj cudo to mało powiedziane! uwielbiam

faworki nadziewane pastą z soczewicy

Dodane przez: Fiołkowa Kuchnia Małgorzaty

Faworki nadziewane pastą z soczewicy

Faworki w wersji wytrawnej i do...

muszle z nadzieniem

Dodane przez: Daguś

Muszle nadziewane szpinakiem i pastą z surimi

Ciekawa odskocznia od tradycyjnych...

Francuskie przekąski z pastą i oliwkami

Dodane przez: mysza75

Francuskie przekąski z pastą i oliwkami

Przekąski na jeden ząb. Szybkie,...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE