Łosoś z warzywami

0 (0 ocen)

  • 50 min

Zdrowe jedzenie dla całej rodziny

  • 50 min

Składniki:

  • -5 marchewek
    -1 por
    -przyprawa do ryb
    -1 duży łosoś
    -pół kostki masła

Łosoś z warzywami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Łososia kroimy na kawałki i marynujemy w przyprawie do ryb.
  • 2. Marchewkę trzemy na grubych oczkach.
    Por kroimy w plasterki.
  • 3. Warzywa dusimy na lekkim ogniu ,aż będę miękkie.
  • 4. Gotowe warzywa układamy do naczynia żaroodpornego na to układamy kawałki ryby i kruszymy masło.
  • Łosoś tuż po upieczeniu. 5. Pieczemy ok 30 min w 180 stopniach.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy