SURÓWKA Z PAPRYKI GRUSZKI I OGÓRKÓW KISZONYCH

0 (0 ocen)

  • 15 min

PYSZNA LEKKA SURÓWKA SUPER POLĄCZENIE SMAKOWE NA KAŻDE PRZYJĘCIE

  • 15 min

Składniki:

  • -1 CZERWONA PAPRYKA
    -1 TWARDA GRUSZKA
    -2 OGÓRKI KISZONE
    -3 ŁYŻKI OLIWY
    -KOPEREK ŚWIEŻY
    -SÓL, PIEPRZ,CUKIER, SOK Z CYTRYNY

Surówka z papryki gruszki i ogórków kiszonych - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. PAPRYKĘ PRZEPOŁOWIĆ I PO USUNIECIU NASION I BIAŁYCH ŚRODKÓW POCIĄĆ W CIENKIE PASKI .
    -OBRANĄ GRUSZKĘ PODZIELIĆ NA ĆWIARTKI I PO WYCIĘCIU GNIAZD RÓWNIEŻ POKROIĆ NA CIENKIE PLASTERKI
    -OGÓRKI KROIMY NA CIENKIE TALARKI I MIESZAMY Z GRUSZKĄ I PAPRYKĄ.
    -DOPRAWIAMY DO SMAKUSOLĄ PIEPRZEM, CUKREM I SOKIEM Z CYTRYNY
  • image-273yn6y 2. -POSYPUJEMY ŚWIEŻYM KOPERKIEM

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy