Rybka nadziewana pomidorkiem, wiosenna sałatka i kus kus.

0 (0 ocen)

  • 60 min

Obiad powstał z testowania włoskich produktó

  • 60 min

Składniki:

  • 6 filetów z mintaja
    pomidorki suszone
    sok z cytryny
    przyprawa do ryb
    sól
    pieprz
    jajko
    bułka tarta
    olej do smażenia

Rybka nadziewana pomidorkiem, wiosenna sałatka i kus kus. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Rybka nadziewana pomidorkiem, wiosenna sałatka i kus kus. 1. Filety skropić sokiem z cytryny posypać przyprawą do ryb.
    Na każdym kawałku ułożyć pomidorka z zalewy zwinąć w roladki i spiąć wykałaczką.
    Ułożyć w miseczce i skropić sokiem z cytryny i oliwą z pomidorków.
    Odstawić na ok 1 godzinę
    Panierować w jajku i bułce , smażyć na rozgrzanym oleju


    Tak przygotowane ryby podałam z kaszką kus kus i sałatką wiosenną z sałaty, rzeżuchy , szczypiorku i pomidorów.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy