Kus kus perłowy z warzywami i kurczakiem

5 (1 ocen)

  • 1 godz.
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Kus kus perłowy z warzywami i kurczakiem

  • 1 godz.
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 150 g Kuskus Perłowego RadixBis
    2 udka
    1 marchewka
    pół cebuli
    1 pomidor
    1/4 kapusty
    pół cukinii małej
    sól ziołowa RadixBis
    natka pietruszki
Wystaw ocenę:

5 (1 ocen)

Zobacz również:

Dania jednogarnkowe

Kus kus perłowy z warzywami i kurczakiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Udka myjemy i obsypujemy solą ziołową i skrapiamy oliwą, odstawiamy na ok godzinę. Obsmażamy na tłuszczu w głębokiej patelni. Dodajemy pokrojone w kostkę warzywa, podlewamy odrobiną wody i dusimy pod przykryciem aż do miękkości. Doprawiamy solą ziołową RadixBix. Kus kus gotujemy według przepisu na opakowaniu.
    Podajemy kuskus z warzywami i uduszonym mięskiem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kuskus

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować