PEKIŃSKA Z PALUSZKAMI KRABOWYMI

0 (0 ocen)

  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Kapusta pekinska smakuje ze wszystkim, ale z paluszkami krabowymi wprost rewelacyjnie!

  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:


  • - kapusta pekińska: 1 sztuka
    - paluszki krabowe: 1 opakowanie
    - kukurydza konserowa: 1 puszka
    - jogurt naturalny: 1 łyżka
    - majonez: 2 łyżki
    - sos sałatkowy czosnkowy w proszku: 1 łyżeczka
    - sól: 1 szczypta

Pekińska z paluszkami krabowymi - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • PEKINSKA Z PALUSZKAMI KRABOWYMI 1. Kapustę pekinską drobno kroimy i posypujemy solą. Zlewamy powstały sok i dodajemy pokrojone paluszki krabowe, odsączoną kukurydzę, majonez, jogurt naturalny i sproszkowany sos czosnkowy. Mieszamy i podajemy.

Komentarze

Podobne przepisy