Nadziewana kajzerka

0 (0 ocen)

  • 30 min

jest szybka w przygotowaniu i bardzo smaczną przekaska

  • 30 min

Składniki:

  • 8 szt. kajzerek , czerwona papryka 200gramow , mieso wieprzowe 400gramow , cebula 1szt , sól , pieprz, przyprawa do wieprzowiny, olej do smażenia

Nadziewana kajzerka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Nadziewana kajzerka 1. 1.Mięso i warzywa pokroić w cienkie paseczki do prawic przyprawami i podsmażyc pokrojone składniki na oleju. 2.Z kajzerki ściąć górna część, usunąć biała część bułki i napełnić farszem. 4 Całość pieczemy w piekarniku w tem. 190c przez około 10-15min

Porady

Świetnie smakuje z ketchupem lub z sosem czosnkowym.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy