Masło czosnkowe

  • wyświetlono: 459 |
  • dodany do książki kucharskiej: 4 |
  • polecenia: 0

Bardzo często zastępuję w mojej kuchni zwykłe masło , jest pyszne i nie wiele więcej do niego potrzeba potrzeba oprócz kromki chleba i kawałek sera

martyna
  • 5min

Składniki

Masło roślinne
zioła prowansalskie
główka czosnku
sól

Sposób przygotowania przepisu:

Masło czosnkowe

  • masło czosnkowe1. Masło przeżyć do większej miseczki, poczekać aż będzie miękkie.
    Czosnek przecisnąć przez praskę lub posiekać drobno.
    Dodać do masła.
    Dodać zioła prowansalskie oraz sól
    Wszystko dokładnie wymieszać.
    Wstawić do lodówki.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilzdrowie_na_talerzudania_dla_urodyczosnekmasło

Komentarze

Podobne przepisy

image-2ahmt7a

Dodane przez: fretete

Tuńczykowe masło

Pyszne smarowidło, dobre do pieczywa...

Masło domowe

Dodane przez: JOANNA 55a

Masło domowe

bardzo smaczne

image-06stqph

Dodane przez: Kasja1986

Masło makrelowe

Proste, szybkie w przygotowaniu...

masło ziołowe

Dodane przez: Konto nieaktywne

Masło ziołowe

Pyszne masło doskonałe do bagietki...

Masło chrzanowe

Dodane przez: Jaga85

Masło chrzanowe

To szybki sposób, aby urozmaicić...

image-2a2oeqs

Dodane przez: Kasja1986

Masło szczypiorkowe

Masło szczypiorkowe to idealny...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE