Makaron na kolorowo

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 10 min

Danie bardzo aromatyczne i wyborne ;)

  • 10 min

Składniki:

  • - 3 paczki makaronu z zupek chińskich
    - 500 g mięsa mielonego
    - 3-4 pomidory
    - papryka
    - cebula
    - pieprz, sól
    - pieprz cayenne
    - papryka słodka
    - 350 ml wody

Makaron na kolorowo - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Warzywa pokroić w słupki, pomidory w kostkę.
  • Mięso z warzywami 2. Na rozgrzanej patelni podsmażyć mięso, dodać warzywa i przyprawy.
    Wlać wodę.
  • Mięso z makaronem 3. Wrzucić kluski. Gotować i mieszać do zmięknięcia makaronu.
  • 4. Smacznego ;)

Notka redakcyjna

PPWS_02-2013

Komentarze

Podobne przepisy