Jajka z łososiem

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Na wielkanocny stół

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 6 jajek
    100 g wędzonego łososia
    szczypiorek
    2 łyżki majonezu
    pieprz
    natka pietruszki dekoracji

Jajka z łososiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić na pół. Żółtka jajek wyjąć i rozgnieść widelcem, dodać drobno pokrojonego łososia i posiekany szczypiorem, wymieszać z majonezem i doprawić do smaku pieprzem. Połówki jajek napełnić farszem i udekorować listkami pietruszki. Smacznego :)

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy