Jajka z łososiem

  • wyświetlono: 223 |
  • dodany do książki kucharskiej: 1 |
  • polecenia: 0

Na wielkanocny stół

DSC_0795
  • 4 porcje
  • 30min
  • Łatwy

Składniki

6 jajek
100 g wędzonego łososia
szczypiorek
2 łyżki majonezu
pieprz
natka pietruszki dekoracji

Sposób przygotowania przepisu:

Jajka z łososiem

  • 1. Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić na pół. Żółtka jajek wyjąć i rozgnieść widelcem, dodać drobno pokrojonego łososia i posiekany szczypiorem, wymieszać z majonezem i doprawić do smaku pieprzem. Połówki jajek napełnić farszem i udekorować listkami pietruszki. Smacznego :)

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

łosoś wędzonyJajka faszerowanejajka na twardojajka z łososiemśniadanie wielkanocnejajka z farszem

Komentarze

Podobne przepisy

Jajka faszerowane tatarem z łososia

Dodane przez: Konto nieaktywne

Jajka faszerowane tatarem z wędzonego łososia

Tatar z łososia idealnie komponuje...

Jajka z łososiem wędzonym

Dodane przez: teresa-kr

Jajka z łososiem wędzonym

Bardzo prosta w wykonaniu przystawka,kiedy...

Jajka z łososiem wędzonym.

Dodane przez: anna55

Jajka z łososiem wędzonym.

Bardzo dobre jako przystawka.

Jajka z łososiem faszerowana kaparami

Dodane przez: Koper

Jajka z łososiem faszerowane kaparami

Wędzony łosoś znakomicie komponuje...

Jajka faszerowane łososiem

Dodane przez: agarybak76

Jajka faszerowane łososiem

Jajka można faszerować na różne...

Jajka z rzeżuchą i łososiem

Dodane przez: czarrna

Jajka z rzeżuchą i łososiem

Na wielkanocne śniadanie

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE