Krabowa

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Jest smaczna i łatwa do zrobienia. Rodzina za nią przepada.

Składniki:

  • ● 25 dag paluszków krabowych
    ● mały słoik selera
    ● 5 jajek
    ● sól
    ● mały słoik ogórków konserwowych
    ● 25 dag majonezu
    ● ok. 40 dag pieczarek marynowanych
    ● puszka kukurydzy
    ● puszka czerwonej fasoli
    ● 3 ząbki czosnku
    ● łyżeczka musztardy

Krabowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo.
    Z paluszkami krabowymi
    i ogórkami kroimy w małą
    kostkę. Pieczarki kroimy
    w ćwiartki, czosnek przeciskamy
    przez praskę. Selera,
    fasolę i kukurydzę osączamy.
  • 2. Do warzyw dodajemy pieczarki
    i jajka. Mieszamy
    z musztardą i majonezem.
    Solimy do smaku.

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PPWS_05-2011

Komentarze

Podobne przepisy