twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem

0 (0 ocen)

  • 5 min
  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Pyszny twarożek, który idealnie nadaje się na śniadanie

  • 5 min
  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - 250 g twarogu
    - pęczek rzodkiewek
    - pęczek szczypiorku
    - 2 łyżki mleka
    - sól
    - pieprz

Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Twarożek przekładamy do miski i rozgniatamy widelcem. Dodajemy mleko i mieszamy. Rzodkiewki myjemy, obcinamy końce i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Szczypiorek drobno siekamy i dodajemy do miski. Całość mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem.
    Smacznego :)

Komentarze

Podobne przepisy