Wiosenny twarożek ze szczypiorkiem,rzodkiewką i cebulką

  • wyświetlono: 3121 |
  • dodany do książki kucharskiej: 2 |
  • polecenia: 2

pyszny na śniadanko lub na kolacje :-)

evita0007

Składniki

250g twarogu półtłustego
1/2 pęczka szczypiorku
1/2 czerwonej cebuli
4-5 rzodkiewek
5 łyżek kwaśnej śmietany 18%
sól i pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Wiosenny twarożek ze szczypiorkiem,rzodkiewką i cebulką

  • 1. Ser rozgniatamy widelcem. Cebulę i rzodkiewki kroimy w drobną kostkę a szczypiorek siekamy.
    Dodajemy śmietanę,oprószamy solą,pieprzem i całość mieszamy.
    Podajemy z ulubionym pieczywem.
    Smacznego :-)

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilzdrowie_na_talerzudania_dla_urodysezonowe_przysmakiśniadaniekolacjatwarożek

Komentarze

Podobne przepisy

image-1oxapdg

Dodane przez: JulkaTomeczek

Twarożek ze szczypiorkiem

Idealna propozycja na lekkie śniadanie

Twarożek

Dodane przez: Moonia

Twarożek ze szczypiorkiem

Szybkie i dobre śniadańko :)

Twarożek

Dodane przez: Marta Ryżek-Kalkowska

Twarożek z marchweką i szczypiorkiem

Jeśłi pozostanie nam marchewka...

wiosenny ser ze szczypiorkiem i koperkiem

Dodane przez: bpuzio

wiosenny ser ze szczypiorkiem i koperkiem

idealny na niedzielne rodzinne...

Wiosenna

Dodane przez: bornonheels

Wiosenna ze szczypiorkiem

tęskniąc za kolorową wiosną polecam...

Smalec ze skwarkami i cebulką

Dodane przez: Marta Ryżek-Kalkowska

Smalec ze skwarkami i cebulką

Zapraszam na pajdę chleba ze smalcem...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE