Sałatka z marynowanych pieczarek.

0 (0 ocen)

Szybka sałatka na imprezy lub śniadanie,czy kolacje.

Składniki:

  • 1 słoik pieczarek marynowanych
    5 jajek ugotowanych na twardo
    1 cebula
    1 pęczek koperku
    3 łyżki majonezu
    sól
    pieprz

Sałatka z marynowanych pieczarek. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pieczarki odsączyć na sicie z zalewy i pokroić na mniejsze części.
  • 2. Jajka pokroić w kostkę.
  • 3. Cebulę drobno posiekać.
  • 4. Wszystkie składniki połączyć i wymieszać,doprawić solą i pieprzem.
  • 5. Koperek drobno posiekać i dodać do reszty,dodać majonez i wymieszać.

Porady

Sałatkę podawać schłodzoną.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy