Sylwia Cisowska

O mnie:

Od blisko trzech lat dzielę swoją kulinarną pasję z innymi za pośrednictwem bloga www.okolicepalnika.blox.pl. Gotuje, eksperymentuje, czasem przypalam i się parzę, ale nigdy się nie poddaję. Moim ulubionym daniem jest zawsze to następne.

Obserwujących: 1

 
Wiadomość
Użytkownik Sylwia Cisowska w dniu 09.12.2019 12:47 skomentował:

Empanadas prosto z pieca

Użytkownik Sylwia Cisowska w dniu 17.11.2013 19:12 skomentował:

Nalewka z pigwy z pomarańczą i goździkami

Użytkownik Sylwia Cisowska w dniu 17.11.2013 19:06 skomentował:

Nalewka z pigwy z pomarańczą i goździkami

Użytkownik Sylwia Cisowska w dniu 17.11.2013 19:02 skomentował:

Nalewka z pigwy z pomarańczą i goździkami

Użytkownik Sylwia Cisowska w dniu 17.11.2013 18:53 skomentował:

Nalewka z pigwy z pomarańczą i goździkami

Użytkownik Sylwia Cisowska w dniu 17.11.2013 18:49 opublikował przepis:

Empanadas prosto z pieca

rzepis na empanady pochodzi z Ameryki Południowej, a dokładniej z Argentyny, gdzie spotkamy tyle wariacji na temat tego przepisu ilu mieszkańców tego kraju. W kwestii farszu ogranicza nas w zasadzie tylko nasza wyobraźnia. Zazwyczaj są one mięsne, jednak zdarzają się warzywne, rybne, a nawet słodkie
Użytkownik Sylwia Cisowska w dniu 17.11.2013 18:25 opublikował przepis:

Gruszki w czekoladzie

To wspaniały i prosty deser, który zasmakuje nawet osobom nie przepadającym za słodkościami
Użytkownik Sylwia Cisowska w dniu 12.11.2013 17:16 opublikował przepis:

Nalewka z pigwy z pomarańczą i goździkami

Jesień to najlepszy czas dla nalewek. Wymagają trochę cierpliwości, jednak warto poświęcić im trochę czasu. Szczególnie tej z pigwy, która jest prawdziwą kopalnią witaminy C i dobrego smaku

To może cię zainteresować