Tak pyszne, że nie sposób nie sięgnąć po kolejny kawałek.
To przepyszne ciasto króluje na rodzinnych imprezach w moim domu. Zmodyfikowana została tradycyjna wersja miodownika, co bardzo wszystkim posmakowało. Przede wszystkim zamiast powideł używam masy krówkowej, która nadaje niezwykłego karmelowego smaku. W nowej odsłonie jest także jeden płat ciasta, który ma kakaowo-piernikowy smak.
To mój sposób na nowoczesną odsłonę piernikowych łakoci
To pierwszy raz spróbuje nie będzie się mógł doczekać kolejnego kawałka.
To ciasto jest dość nietypowe, ale smakuje wybornie. Wystarczy niewiele składników, aby cieszyć się jego smakiem.
Zawsze staram się przygotować domowe ciasto dla moich. Oto jedno z nich.
Lubię dawać nową odsłonę klasycznym ciastom, które bazowy przepis jest w mojej rodzinie od lat.
Niedawno dowiedziałam się, że olcha jest drzewem, którego liści są jadalne przez cały sezon i są bardzo zdrowe. Mają lekko gorzkawy smak, ale w koktajlu z dodatkiem banana i kiwi smakuje wybornie.
To wersja szarlotki w smakowitym, ptysiowym wydaniu.
Zwykły drożdzowiec można wzbogacić w prosty sposób. U mnie przybrało to formę dodatku kokosa i ananasa do masy serowej, czyli przypominającej smak pina-colady.
To pyszny, różany deser dla całej rodziny.