Anissaras (6)

SGH_UK

Liczba przepisów
10
Liczba obserwujących
0
 
Wyślij wiadomość
Użytkownik SGH_UK w dniu 12.01.2019 23:00 opublikował przepis:

NALEWKA KAWOWA Z NUTĄ WANILII

Zawsze się udaje. Jest smaczna i aromatyczna. Warta wypróbowania, bo przepis jest banalnie prosty.
Użytkownik SGH_UK w dniu 04.09.2018 00:51 opublikował przepis:

DESER Z BORÓWKAMI

Szybka i prosta przekąska dla dzieci i dorosłych. Prawdziwa bomba witaminowa!
Użytkownik SGH_UK w dniu 04.09.2018 00:46 opublikował przepis:

KREWETKI Z KAPUSTĄ PAK CHOI

Zdrowe danie, które przygotujemy w kilka chwil. Do tego ryż i obiad lub kolacja gotowe!
Użytkownik SGH_UK w dniu 09.08.2018 03:01 opublikował przepis:

Polędwiczki czosnkowo-musztadowe

Jeśli ktoś nie jest zwolennikiem polędwic wieprzowych, gdyż uważa, że długo należy je przygotowywać, niech wypróbuje ten przepis. Mięso jest miękkie, a do tego ten aromatyczny sos. Pycha!
Użytkownik SGH_UK w dniu 09.08.2018 02:50 opublikował przepis:

BROWNIE W STYLU AMERYKAŃSKIM

Rozkosz dla podniebienia. Do tego ta czekolada i skórka od pomarańczy!
Użytkownik SGH_UK w dniu 09.08.2018 02:47 opublikował przepis:

LECZO PAPRYKOWE Z KIEŁBASĄ

Leczo to potrawa, która smakuje zarówno z pieczywem jak i z ryżem. Do tego bardzo aromatyczna.
Użytkownik SGH_UK w dniu 08.08.2018 23:25 opublikował przepis:

PASTA DO TORTILLI

Smaczna pasta do tortilli na przekąskę. Bardzo dobrze sprawdzi się też na świeżym pieczywie.
Użytkownik SGH_UK w dniu 08.08.2018 23:18 opublikował przepis:

TIRAMISU Z ALKOHOLEM

To ciasto zawsze się udaje. Jest obłędne i migiem znika ze stołu.
Użytkownik SGH_UK w dniu 08.08.2018 22:56 opublikował przepis:

CHLEB NA MAŚLANCE

Nic tak nie smakuje jak domowy chleb. Ten wychodzi zawsze, nie trzeba być wytrawnym piekarzem. Najlepszy jest aromat pieczonego chleba roznoszący się po całym domu.
Użytkownik SGH_UK w dniu 23.02.2018 13:09 opublikował przepis:

Rozgrzewający barszcz chrzanowy

Sposobów na barszcz chrzanowy jest wiele. Ten jest czasochłonny, ale efekt jest tego warty. Delektować się tą zupą można nie tylko w Wielkanoc, ale i przez cały rok. Szczególnie smakuje w chłodne jesienne i zimowe popołudnia, a aromat i smak chrzanu doskonale rozgrzewa. Polecam ją również w okresie przeziębienia.