Pasztet ten jest bardzo smaczny, idealny dla tych, którzy nie jedzą mięsa. Myślę, że mięsnym łasuchom też się spodoba! Wypróbujcie ten przepis, może na Wielkanoc upieczecie pasztet???
Użytkownik patisonwkuchni
w dniu 05.03.2014 22:12 opublikował przepis:
Keftedes, czyli trochę inne pulpety niż te, które przyrządzamy zwykle w domu. Dzięki dodatkom, którymi są cynamon, ser feta oraz oliwki, nabierają charakterystycznego, egzotycznego smaku. Można się w nich zakochać!
Użytkownik patisonwkuchni
w dniu 17.02.2014 21:35 opublikował przepis:
Jest to hiszpańskie jednogarnkowe danie pochodzące z Madrytu. Idealne, rozgrzewające danie na tę porę roku w Polsce. W Madrycie jadane w dwóch etapach: wywar podaje się z makaronem, a mięso i warzywa w drugiej kolejności jako danie główne.
Użytkownik patisonwkuchni
w dniu 25.11.2013 20:36 opublikował przepis: