Bardzo lubimy pasztet, a do kupnych nie mam zaufania,gdyż nie wiem,co się w nich znalazło.Stąd z kilku rodzajów mięs i wątróbki upiekłam dwie keksówki własnego.Oj,długo to on nie poleży.
Użytkownik msewka
w dniu 03.11.2014 17:26 opublikował przepis:
Ile razy zastanawiamy się,jak wykorzystać mięso i warzywa z gotowania wywaru? Sposobów na ich smakowite przetworzenie jest mnóstwo.Oto jeden z nich.Naleśniki z mąką kukurydzianą są żółciutkie i smaczne.super pasują do nadziania farszem z kaszy,mięsa i pieczarek.A bez panierki mniej kaloryczne.
Użytkownik msewka
w dniu 03.11.2014 15:28 opublikował przepis:
Czym jesień bogata? Dynią,jabłkami,orzechami...mniam,mniam.Kusi smakiem i kolorem.Kruche orzechowe ciasto i wilgotne,smaczne nadzienie jest fajnym połączeniem.A że u teściowej co roku rosną ogromne dynie i chętnie się ze mną dzieli to jest okazja by piec takie smakołyki.