Monika_Nogieć

Kraków

Obserwujących: 1

 
Wiadomość
Użytkownik Monika_Nogieć w dniu 22.12.2015 22:23 opublikował przepis:

Idealny barszcz czerwony na wigilię

Goździki, kminek, suszone śliwki, polskie renety, por, seler, nadają niesamowity smak wigilijnej potrawie.
Użytkownik Monika_Nogieć w dniu 22.12.2015 22:04 opublikował przepis:

Łosoś duszony w białym winie z papryką i porem

Wino nadaje szlachetnej rybie delikatnego, a zarazem charakterystycznego aromatu. Łosoś, papryka i por jest niesamowitym połączeniem smakowym jak i estetycznym, z pewnością zachwyci gości przy wigilijnym stole.
Użytkownik Monika_Nogieć w dniu 17.12.2014 23:33 skomentował:

Śledź w mango idealny na wigilijną kolacje

Użytkownik Monika_Nogieć w dniu 17.12.2014 22:21 opublikował przepis:

Śledź w mango idealny na wigilijną kolacje

Śledź w mango zachwyci wszystkich gości oryginalnym słodkim smakiem jak i swoim wyglądem. Doskonały jako przekąska podczas rodzinnych spotkań.
Użytkownik Monika_Nogieć w dniu 12.06.2014 15:14 opublikował przepis:

Lekkie, puszyste ciasto rafaello, dobre na każdą okazję!!!

Pyszne, lekkie ciasto rafaello z delikatnym kokosowym kremem na puszystej bezie, przyozdobione dżemem jagodowym jest idealnym deserem przy każdym spotkaniu. Jest to wspaniały przysmak do kawy, goście z pewnością będą zachwyceni!!!
Użytkownik Monika_Nogieć w dniu 22.05.2013 21:49 skomentował:

Pierś z kurczaka po indyjsku

Użytkownik Monika_Nogieć w dniu 22.05.2013 19:17 skomentował:

Pierś z kurczaka po indyjsku

Użytkownik Monika_Nogieć w dniu 16.05.2013 22:52 opublikował przepis:

Domowa czekolada łaciata ze skórkami kandyzowanymi, cynamonem i kardamonem

Czekolada ta jest znakomicie smakuje ze skórkami kandyzowanymi. Przygotowanie jej trwa tylko 15 minut
Użytkownik Monika_Nogieć w dniu 16.05.2013 12:18 skomentował:

Gołąbki bez zawijania

Użytkownik Monika_Nogieć w dniu 15.05.2013 17:17 skomentował:

Włoskie friko za friko

Użytkownik Monika_Nogieć w dniu 15.05.2013 15:56 skomentował:

Włoskie friko za friko

Użytkownik Monika_Nogieć w dniu 13.05.2013 19:04 skomentował:

Gołąbki bez zawijania

Użytkownik Monika_Nogieć w dniu 13.05.2013 18:28 opublikował przepis:

Gołąbki bez zawijania

Gołąbki bez zawijania to idealny przepis dla Pań, które nie dysponują dużą ilością czasu. Smakują one wyśmienicie, a ich czas przyrządzenia to zalewie 80 minut
Użytkownik Monika_Nogieć w dniu 13.05.2013 18:18 opublikował przepis:

Skórka kandyzowana

Skórka kandyzowana jest świetnym dodatkiem do ciast i deserów. Znakomicie smakuje z czekoladą własnej produkcji
Użytkownik Monika_Nogieć w dniu 13.05.2013 18:10 opublikował przepis:

Podudzia z kurczaka z rozmarynem i wędzoną szynką szwarcwaldzką

Danie to jest połączeniem idealnych smaków, delikatności kurczaka wyrazistości rozmarynu i wędzonej szynki szwarcwaldzkiej. Całość ma oryginalny posmak rozmarynu i mocno wędzonej wędliny. Jedyną przyprawą jaką możemy ale nie musimy użyć jest pieprz.
Użytkownik Monika_Nogieć w dniu 13.05.2013 17:53 opublikował przepis:

Włoskie friko za friko

Danie jest bardzo tanie i sycące. Nie wymaga długiego czasu przygotowania.
Użytkownik Monika_Nogieć w dniu 13.05.2013 17:46 opublikował przepis:

Pierś z kurczaka po indyjsku

Połączenie kurczak, curry, papryka słodka, papryka ostra i łagodne mleko nadają oryginalności smaku oraz zapachu całego dania.
Użytkownik Monika_Nogieć w dniu 13.05.2013 17:39 opublikował przepis:

Dorsz pod serowo-mleczną pierzynką

Kanapka jest smaczna i lekka, nie wymaga przypraw soli oraz pieprzu. Znalazła uznanie wśród moich znajomych. tak przygotowanego dorsza można również podawać z ziemniakami i sałatką:)
Użytkownik Monika_Nogieć w dniu 13.05.2013 17:36 opublikował przepis:

Udka z kurczaka w glazurze cynamonowej

Danie to przypomina smaki orientu. Cynamon oraz imbir nadają oryginalny smak oraz aromat całej potrawy. Jest to uczta dla zmysłów smakoszy.
Użytkownik Monika_Nogieć w dniu 13.05.2013 17:27 opublikował przepis:

Rolada z boczku ze śliwką i morelą

Rolada ta jest wyśmienitą przekąską podczas okolicznościowych imprez domowych. Świetnie również smakuje podana z grilla.
Użytkownik Monika_Nogieć w dniu 13.05.2013 17:16 opublikował przepis:

Łosoś duszony w pomarańczach

Danie z łososia charakteryzuje się oryginalnością smaków od słodkiego do kwaśnego z nuta cytryny, pomarańcza i imbiru. Jest pożywne i sycące oraz zawiera wiele witamin. Bardzo ładnie komponuje się na talerzu ze względu na swoją gamę kolorystyczną.

To może cię zainteresować