Wino nadaje szlachetnej rybie delikatnego, a zarazem charakterystycznego aromatu. Łosoś, papryka i por jest niesamowitym połączeniem smakowym jak i estetycznym, z pewnością zachwyci gości przy wigilijnym stole.
Użytkownik Monika_Nogieć
w dniu 17.12.2014 23:33 skomentował:
Pyszne, lekkie ciasto rafaello z delikatnym kokosowym kremem na puszystej bezie, przyozdobione dżemem jagodowym jest idealnym deserem przy każdym spotkaniu. Jest to wspaniały przysmak do kawy, goście z pewnością będą zachwyceni!!!
Użytkownik Monika_Nogieć
w dniu 22.05.2013 21:49 skomentował:
Gołąbki bez zawijania to idealny przepis dla Pań, które nie dysponują dużą ilością czasu. Smakują one wyśmienicie, a ich czas przyrządzenia to zalewie 80 minut
Użytkownik Monika_Nogieć
w dniu 13.05.2013 18:18 opublikował przepis:
Danie to jest połączeniem idealnych smaków, delikatności kurczaka wyrazistości rozmarynu i wędzonej szynki szwarcwaldzkiej. Całość ma oryginalny posmak rozmarynu i mocno wędzonej wędliny. Jedyną przyprawą jaką możemy ale nie musimy użyć jest pieprz.
Użytkownik Monika_Nogieć
w dniu 13.05.2013 17:53 opublikował przepis:
Kanapka jest smaczna i lekka, nie wymaga przypraw soli oraz pieprzu. Znalazła uznanie wśród moich znajomych. tak przygotowanego dorsza można również podawać z ziemniakami i sałatką:)
Użytkownik Monika_Nogieć
w dniu 13.05.2013 17:36 opublikował przepis:
Danie z łososia charakteryzuje się oryginalnością smaków od słodkiego do kwaśnego z nuta cytryny, pomarańcza i imbiru. Jest pożywne i sycące oraz zawiera wiele witamin. Bardzo ładnie komponuje się na talerzu ze względu na swoją gamę kolorystyczną.