Pierogi z serem i batatami z nutą pomarańczy
Batata można jeść na słodko i na wytrawnie. Ja podałam go w pierogach, dodałam mnóstwo korzennych przypraw. Wyszły pyszne.
Batata można jeść na słodko i na wytrawnie. Ja podałam go w pierogach, dodałam mnóstwo korzennych przypraw. Wyszły pyszne.
To sernik dla wielbicieli bananów. Jest kremowy i mazisty, kropkę nad i stanowi polewa kajmakowa.
To sernik dla wielbicieli bananów. Jest kremowy i mazisty, kropkę nad i stanowi polewa kajmakowa.
To sernik dla wielbicieli marcepanu i smaków migdałowych. Jest prosty do przygotowania, kremowy, ciężki.
Racuchy możesz podać oprószone cukrem pudrem, z dodatkiem dżemu np. powideł śliwkowych. Są pyszne, mięciutkie, pulchne, o pięknym pomarańczowym kolorze.
Nie zawsze mam ochotę na danie mięsne więc przygotowałam wegetariańską wersję moich ulubionych pulpecików w sosie pomidorowym. Są znakomite, polecam.
Są pyszne i orzeźwiające. Przygotujesz je w 5 minut!
Do jego przygotowania nie potrzebujesz miksera. Ciasto jest pyszne i puszyste.
Przygotowałam go na wzór ryżu zapiekanego z jabłkami. Wyszedł pyszny. Nadzienie rabarbarowe możemy posłodzić daktylami zamiast cukru.
Ten obiad przygotujesz bardzo szybko. Sos zrobisz ze składników, które na pewno masz w domu.
Ostatnio skomentowane
Dodane przez: gotowaniepomojemu.pl
Biszkopt z kremem budyniowym, brzoskwiniami i cytrynową pianką