Gotowanie i pieczenie to moje ulubione zajęcie. Wyspecjalizowałam się w mieszaniu przepisów,przez co powstają nowe i niepowtarzalne smaki.
Szybka i wydajna sałatka
Najlepsza babka cytrynowa jaką do tej pory jadłam. Polecam!
U nas w domu wszyscy uwielbiają serniki. Ten jest prosty wykonaniu, zawsze się udaje a w smaku niebo w gębie :)
Kocham ten jabłecznik. Babcia wykonuje go od lat. Teraz i ja korzystam z tego przepisu.
Świetnie smakuje na śniadanie z kubkiem mleka lub filiżanką kawy. Dzięki dyniowemu purée świeża i puszysta nawet na drugi dzień.
Ulubione rogaliki mojej rodziny. Przepis posiadam od cioci.
Takie inne jagodzianki, ale bardzo pyszne.
Chleb w którym jedynym "mokrym" składnikiem jest kwas z ogórków kiszonych. Dzięki jego dodatkowi smakuje "prawie" jak chleb na zakwasie ;) Skórka jest niezwykle, bardzo przyjemnie, chrupiąca. Środek jest bardzo miękki i delikatny, o lekkim smaku kwasu.